Jsem rošťák i gentleman, jsem sportovec i gaučák, ale hlavně jsem DANDÍK


JELIKOŽ SE NEHODLÁM ROZČILOVAT NAD NĚČÍM, NAD ČÍM NEMÁ CENU SE EVIDENTNĚ
ROZČILOVAT A MŮŽU TO ZMĚNIT TAK, ŽE PROSTĚ ODEJDU JINAM, ROZHODLA JSEM
SE PRO TENTO PARALELNÍ BLOG. PODLE SITUACE BUĎ ZŮSTANE REZERVOU, ANEBO
MÝM HLAVNÍM BLOGEM. NAJDETE MNE TUDÍŽ NA TÉTO ADRESE


ZDE SI MŮŽETE ČÍST I KOMENTOVAT BEZ ROZČILOVÁNÍ. ČLÁNKY ZATÍM BUDOU STEJNÉ
TADY I TAM A JE TAK NA VÁS KDE SE PODÍVÁTE.

ZÁROVEŇ SE TÍMTO OMLOUVÁM VŠEM KDO ZANECHAJÍ KOMENTÁŘ, ŽE NEODPOVÍDÁM.
PŘEČTU SI HO NA MEJLU, ALE NA BLOGU SE NEZOBRAZUJE, TAKŽE NENÍ ANI JAK ODPOVĚDĚT.




Komentáře

1 Čerf Čerf | E-mail | Web | 4. července 2018 v 17:44 | Reagovat

Tak když už někde pořádně rozjet okurkovou sezónu, tak nejlépe tam :-).

2 VendyW VendyW | E-mail | Web | 4. července 2018 v 18:44 | Reagovat

[1]: No vidíš, máš námět na miniglosy ;-)

3 Janinka Janinka | E-mail | Web | 4. července 2018 v 19:14 | Reagovat

Tedy být tebou, tak se mi o těch okurkách snad i zdá! :-D
Docela by mě zajímalo, jak by chutnalo takové to okurkové pivo :D.

4 VendyW VendyW | E-mail | Web | 4. července 2018 v 19:40 | Reagovat

[3]: Neměla jsem odvahu ochutnat. Obzvlášť když to na těch stáncích stálo na slunci nebo to měli v base pod pultíkem. Teplé a ještě zelené brrr, to nebrat. Je fakt že ten všudypřítomný kyselý odér udělal svý a dokonale mi to znechutil... ale byly tací, kteří si vezli domů tři až pět půlkilových kbelíčků. Já to tedy klíďo oželela.

5 Vendy Vendy | Web | 5. července 2018 v 14:08 | Reagovat

Okurkovou limonádu bych i ráda ochutnala, mohla být osvěžujícíc. A s jahody se šlehačkou jsi mě opravdu namlsala!

6 VendyW VendyW | E-mail | Web | 5. července 2018 v 17:37 | Reagovat

[5]: Okurková limonáda, pokud je opravdu dobře vychlazená a dochucená je vynikající. A jahody se šlehačkou si můžu dát i doma ;-)  :-D

7 TlusŤjoch TlusŤjoch | Web | 5. července 2018 v 18:49 | Reagovat

[1]:
Jenomže dnešní novináři, to jsou samé rychlokvašky. :-)

8 Jan Turon Jan Turon | E-mail | Web | 5. července 2018 v 19:33 | Reagovat

Tak vida i "dederoni"majisvoje Znojmo...ale narozdil od naseho se tam velkopestovani okurek udrželo... :-)

9 VendyW VendyW | E-mail | Web | 6. července 2018 v 7:33 | Reagovat

[8]: Ono to jsou podle mne hadovky, nakrájené na čtvrtky, a dál na takové špalíčky, podle toho co jsem v těch kbelíčkách viděla.

10 VendyW VendyW | E-mail | Web | 6. července 2018 v 7:45 | Reagovat

[7]: O Čerfa nemám strach :-D

11 beallara beallara | 9. července 2018 v 17:53 | Reagovat

Jo, tak tady by si bublala moje generálka, jsme všichni z Moravy a tam se jí okurky naprosto ke všemu, takže ta by si okurkovou oblast užila a na férovku, chleba se sádlem bych dala aj s tou okurkou :-P  :-P  :-P

12 VendyW VendyW | E-mail | Web | 9. července 2018 v 17:57 | Reagovat

[11]: Tak s dobrým, škvarkovým bych dala i já! Ale to by fakt muselo bejt domácí... ;-)

13 MarijaKes MarijaKes | Web | 10. července 2018 v 23:04 | Reagovat

Pila jsem předloni okurkovou limonádu a byla dobrá, osvěžila. Ale byla z čerstvých okurek.
Okurky mám ráda i kyselé a dokonce kvašáky, ale určitě bych si je nevezla domů z výletu. :-)

14 VendyW VendyW | E-mail | Web | 11. července 2018 v 7:41 | Reagovat

[13]: Já jí taky ochutnala a není to špatné, tady už jí měli v lahvích, no spíš lahvičkách, asi tak třetinkových. Tak sem se pro ně jezdí jako pro pochoutku, takže jakmile se sem dostaneš tak si je odsud vezeš, to je dané ;-)

15 Miloš Miloš | Web | 16. července 2018 v 22:06 | Reagovat

Z nabídky jídel bych vynechal ryby, ale všechno ostatní je lákavé - i okurky :)

16 VendyW VendyW | E-mail | Web | 17. července 2018 v 8:15 | Reagovat

[15]: No, ona taková čerstvě ulovená rybka, připravená třeba na grilu, to není vůbec špatná laskomina ;-)  :-D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 



CARPE DIEM Úžasný